Grattis Alvis!



Idag fyller lill-korven 1 år., Wiihoo!! Vi firade henne i helgen tillsammans med släkten så det blev bara ett mini kalas idag. Hon är ju fortfarande så himla förkyld, men jag tror det börjar ge med sig nu. På eftermiddagen var hon tom riktigt glad till skillnad från föregående dagar som bestod av enbart skrik.
En massa fina paket har det blivit också. Bla en rosa Bobby Car som även är Tims favorit. Han kallar det "Baby Car" och vill också ha en egen :-) Grannen kikade också förbi med ett paket med en hemstickad kofta och en jordgubbs mössa. Super fina! Jag hoppas Alva har haft en mysig dag och helg trots förkylning.
Puss på dig min finaste tjej!

Välkommen hem Carro!



Idag får vi finbesök av världens vackraste Carro. Nu äntligen har hon flyttat hem efter 3 år på resande fot.
Som vi har saknat dig!!!

Jobbe

Har precis kommit hem från jobbet där jag idag gjort ett litet gästspel (11-18). Kul ändå att vara tillbaka och bra för barnen att få vara lite med Pappa D. Var lite nervös innan och tänkte att jag inte skulle komma ihåg någonting, men det är ju helt sjukt vad jag har jobbat på idag. Känns ju nästan som jag aldrig varit borta....lite läskigt faktiskt.
Nu är det inte långt kvar tills jag går tillbaka på heltid. (Juni) Tills dess blir det nog lite strö jobb...gött att man kan dryga ut kassan lite oxå ;-)

Robinson 2009

 
Oj vart tog helgen vägen? Nu är det redan Måndag.
I lördags var vi i Kungälv och fixade bilen. Nu äntligen funkar den. Det var min väns sambo som hittade felet och kunde åtgärda det på nolltid.....sicken karl ;)
Sen på kvällen var det ju första avsnittet av Robinson. Och jag upptäkte till min förvåning att det var 2 personer som jag kände som var med. Mika Svensson och jag jobbade tillsammans i kontrabaren på Konserthuset för jätte många årsedan. Eric Blomqvist är en kompis kompis och en gammal oskyldig flirt.

Sitter nu och njuter av min frukost efter den brutala starten i morse, med skuts av man till jobbet ;) Fast det var inte så farligt. Snart blir det våffelkalas hos Babette. Vad roligt det ska bli! Nu var det väldigt längesedan vi sågs.

Hej lilla sko!


Jag och mina fötter skulle bli jätte glada om du ville flytta hem till oss.

Jag blir så trött!

Nu har bilen börjat krångla också. Den fick åka in på rep i Måndags och är fortfarande kvar. Men troligtvis så har mekanikern hittat felet. Tydligen någon grej som släpper in luft till motorn som har gått sönder och bara den delen går på ca 2000 spänn (sen tillkommer ju reparations-nissens jobb oxå) Jag är redan nu uppe i 5000:- för service och kamremsbyte....vart ska det sluta sen? Jäkla bilskrälle!

Första orden



Hihi, Alva har börjat säga sina första ord. Nu hör man dagligen: Hejdå (samtidigt som hon vinkar till sig själv), Kaa kaa (säger ankan) och Titta.
Vad tiden går fort! Det var inte längesedan hon var nyfödd och låg som ett litet paket i vagnen, nu kan hon lixom prata =)

SM i knullning

Är det någon mer än jag som tycker att Mia och Klara är stört sköna? Hittade denna goding på P3s hemsida. Det är ju Mias dialekt som gör det hela så roligt. Lyssna och njut ;)

http://www.sr.se/webbradio/webbradio.asp?type=db&id=1131933

RSS 2.0