Poop incident Alabama

Inatt fick vi jobba hårt! Strax efter midnatt går Pappa D in till Tim för att stoppa om honom och klappa godnatt, och vad får han se. Lille herr Tim har kletat bajs på väggen!!! Fråga mig inte varför. Vi hade fullt sjå med sanering av både barn och rum och det slutade att hela väggen blev fucked up. Daniel fick skrubba så hårt att tapeten lossnade och den gamla tapeten kom fram. Det ser förfärligt ut. Frågan e vad man ska göra nu!? Vi har som tur är lite av samma tapet kvar, men den e inte direkt "barnaktig". Skulle kanske vilja göra något rolig i hans rum.


Idag har jag även träffat en av mina goaste vänner Carolina. Hon åker tillbaka till Shanghai snart (hon jobbar för H&M där) och idag var sista dagen vi kunde ses innan avresa. Naturligtvis passade jag på att shoppa kläder till Tim och utnyttjade naturligtvis Carros underbara personalrabatt ; )
Vi hittade sedan en affär i nordstan som reade ut alla sina skor för 100:-. Jag köpte ett par härligt röda. Hoppas jag får användning för dem snart.
Efter shoppingen blev det glass i kungsparken.....mums.
Gammal bild, när vi softar på hagabadet.

Slutkörd

Japp, då var förrådet äntligen rensat och klart. Såå himla skönt! Vi har bara öst in skit, smällt igen dörren och hoppats på att det skulle städa sig självt. Har slängt minst 5 lådor och rensat ut en hel sopsäck med helt ok kläder som jag ska åka till klädinsamlingen med. Känns bättre att lämna till stadsmission än att slänga....och mer miljövänligt.
Fortfarande finns det en hel del lådor kvar med saker-som-kan-vara-bra-att-ha. Varför ska man alltid bli så sentimental när det e släng-dags
-Åh nej, dom där torkade blommorna får du inte slänga. Dem fick jag av min grannes-moster 1995 och de betyder sååå mycket för mig, säger man trots att bladen ramlat av och endast stjälken är kvar.
Fuck that! Släng skiten bara.....lätt att säga va!

Undertiden hade vi världen bästa barnvakt (grannen Sara) som konkade på och drog Alva i vagnen. Utan hennes hjälp hade det nog inte gått lika snabbt och smidigt som det faktiskt gjorde.
Tim hittade en kedja som han låtsades kedja fast oss vuxna med. Han var tydligen polis och vi bovar. Det hela slutade med att han låste in oss i finkan (förrådet) och där sitter vi än.

Eller ah.....det sista var inte riktigt sant.

Borås djurpark

Idag har vi varit på Borås djurpark. Vi hade kanon tur med vädret. Det såg lite lurigt ut när vi åkte hemifrån och på vägen dit kom en stört-skur. Lyckligtvis sprack det upp och vi hade kanon väder...nästan lite för varmt.
Tim var väldigt faschinerad av alla djur och vi vuxna tyckte att det var minst lika roligt. Har ju inte varit där sen jag var barn.
På eftermiddagen, när vi kommit hem låg jag å segade mig på soffan och beklagade mig över hur trött jag var och hur ont jag hade på benet (blev biten av en blinning, fick en allergisk reaktion och benet svullnade upp) Undertiden fixade Daniel smarrig middag, vilken man jag har :)
Nu har vi lekt ytterligare med barnen och de störtade isäng efter den långa dagen. Jag hade nu tänkt passa på att päsa i soffan och kolla på Fashionista Diaries på 5:an (jag gillar tyvärr såna ytliga serier som handlar om mode å skönhet) men nehe...då är det repriser av Ugly Betty :(  Gillar ju Betty oxå, men jag har ju redan sett dessa avsnitt.
Jaja, jag får väl göra lite nytta istället.....typ städa.

Välkommen till min nya blogg!

Japp, då hade man börjat blogga, precis som alla andra.
Här kommer jag skriva om mitt familjeliv och vår vardag.

Enjoy!

RSS 2.0